Kalenterihuoltosopimus

Kalenterihuoltosopimus tarkoittaa tietyn väliajoin tehtäviä huoltokertoja. Huoltokertojen määrä riippuu yrityksen trukkien määrästä ja niiden käyttötunneista. Kalenterihuoltosopimus sopii yritykselle, jolla useita trukkeja, mutta joiden huoltaminen ei edellytä jatkuvaa huoltosopimusta, mutta vaatii kuitenkin vähintään yhden huoltokerran vuodessa.

Kalenterihuoltosopimus on yritykselle vaivaton: me pidämme huolta, että määräaikaishuollot ja tarkastukset tehdään ajoissa ja trukit pysyvät kunnossa.

Kalenterihuoltosopimus toimii käytännössä seuraavasti: sovimme huoltovälin ja kirjaamme huoltoajat kalenteriimme. Kun aika on käsillä, soitamme asiakasyritykselle ja tulemme tekemään huollot. Huollon yhteydessä kirjaamme ylös kaikki mahdolliset viat ja korjattavat kohdat. Esitämme näistä tilaajalle listan ja kustannusarvion. Näin myös korjaukset saadaan hoidettua kuntoon ennakoivasti. Kalenterihuoltosopimuksella huollot tulevat tehdyksi minimissään kerran vuodessa

Oikeaan aikaan huollettu trukki pysyy toimintavarmana. Yksi keskeinen asia on myös estää työtapaturmien ja materiaalivahinkojen syntyminen. Havaitsemalla esim. akkuongelmat tai nostoketjujen/haarukoiden kulumat, voidaan estää näistä syntyviä erilaisia vaaratilanteita.

Kalenterihuoltosopimus vapauttaa yrityksen henkilökunnan hoitamaan omia tehtäviään, eikä heidän tarvitse pitää mielessä trukkien toimintakuntoon tai turvallisuuteen liittyviä asioita.

Varmista logistiikkasi toimivuus ja pyydä meiltä tarjousta kalenterihuoltosopimuksesta,

Janne Gustafsson puh. 0400-769 532

Yhteydenotto-/Huoltokutsulomake