Yritys

Kun trukki rullaa – logistiikkasi rullaa. Pidämme trukkisi liikkeessä, takuuvarmasti.

Olemme kasvaneet yli kahdessakymmenessä vuodessa trukkialan ammattilaiseksi. Ammattilaisuus tarkoittaa sitä, että hallitsemme usean eri trukkimerkin huollot ja korjaukset. Kun trukkiin tulee vika, se voidaan korjata nopeasti, kun ymmärretään kokonaisvaltaisesti koko trukin toiminta. Tarjoamme asiakkaan kokoista palvelua – isoille yrityksille jatkuvia huoltosopimuksia, pienemille joustavia kerran vuodessa tehtäviä kalenterihuoltoja tai suoraan tilattavia huoltoja.

Trukkihuolto on tärkeä osa työturvallisuutta

Trukkien toimivuus on tärkeä osa työturvallisuutta. Oikein ja ajoissa huolletut trukit minivoivat mahdolliset materiaali- ja henkilövahingot. Huoltotöitä tehdessämme noudatamme aina omaa tarkistuslistaamme. Jokainen listalle merkitty tarkistus tehdään aina, minkään kohdan yli hyppimättä. Tämä periaate takaa sen, että trukit on varmasti huollettu ja tarkastettu ohjeiden mukaan.

Kohtelemme samalla tavalla kaikkia asiakkaita

Meillä on periaatteena kertoa asiakkaalle fiksuin tapa hoitaa asiakastyö. Asiakkaan koosta riippumatta ehdotamme asiakkaalle aina hinta-laatusuhteeltaan järkevintä tapaa hoitaa asia. Emme siis vaihda kallista osaa, jos korjauksen voi tehdä edullisemmallakin tavalla.

Huolto- ja korjaustyömme on läpinäkyvää

Periaatteenamme on, että kaikki työt pitää olla perusteltavissa jälkeenpäin. Korjauskertomus, tehdyt työt ja käytetyt osat kirjataan laskutusjärjestelmään. Näin asiakkaamme voi aina todentaa tehdyt työt ja siihen käytetyt osat.