Företaget

När trucken funkar – funkar även logistiken. Vi håller din truck rullande, garanterat.

Under tjugo år har vi utvecklats till en verklig expert på truckar. Vår yrkesskicklighet innebär att vi behärskar service och reparationer för flera olika truckmärken. När trucken går sönder kan vi reparera snabbt tack vare vår förståelse för truckens alla funktioner. Vi erbjuder tjänster skräddarsydda efter våra kunders behov - stora företag erbjuder vi fortlöpande serviceavtal, mindre företag kanske årliga serviceavtal eller service på beställning.

Truckservice är en viktig del av arbetsskyddet

Att trucken fungerar som den skall är en viktig del av arbetsskyddet. Korrekt servade i rätt tid minskar möjliga material- och personskador. När vi utför servicearbeten följer vi alltid vår egen checklista. Alla kontrollpunkter görs alltid utan att hoppa över något. Detta medför att trucken med säkerhet är servad och kontrollerad enligt direktiven.

Vi möter alla kunder på samma sätt

Vår princip är att alltid berätta för kunden det smartaste sättet att sköta jobbet. Oberoende på kundens storlek föreslår vi alltid det förnuftigaste sättet att fixa trucken med högsta möjliga pris-kvalitet-förhållande i åtanke. Vi byter därför aldrig en dyr del om reparationen kan göras på ett förmånligare sätt.

Transparenta service- och reparationstjänster

Alla utförda arbeten bör kunna förklaras efteråt. Reparationsredogörelse, utförda arbeten och reservdelar noteras i vårt faktureringssystem. Då kan kunden alltid se vad som utförts och vilka delar som behövts.